Здравейте колеги, не знам дали някой се е сблъсквал с такъв проблем. Малко е откачено но ето за какво става въпрос, когато включа климатика от ляво започва да се чува пукане в колелото като от разбит шарнир и аз не знам, интересното е че ако не включвам климатика този проблем го няма, не мога да разбера каква може да е причината поне не намирам логика. Ако имате някакви идеи споделете
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не знам какво става
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от chriss Покажи съобщениеСамо на климатик ли ти го прави това или и когато я пуснеш само да духа ?
Само на климатик колега, а може ли да е от лагер на макферсонLast edited by Megadet; d.m.y г., 11:25.Alfa 166jtd,1999
Comment
-
Нее.. мисля че нямат нищо общо тия неща. А нормално ли си работи климатроника, гледал ли си дали има разлика в това как духа от ляво и от дясно... ?Toyota Camry 2.5i v6 1989 - Обсъжда се съдбата й
Alfa 156 SW 1.9 jtd 2002 - Горката мъченица
Comment
-
Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщениеДуха нормално от всякаде и климатика работи добреGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеТова което щрака е самият климатроник, който се включва и изключва автоматично на определен интервал от време според достигнатата температура. Нищо ненормално и страшно няма.Alfa 166jtd,1999
Comment
-
Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщениеНе колега не си разбрал, това което се чува идва от лявото колело и то само когато пускам климатроника иначе няма проблеми. Давам пример, пускам климатроника изминавам няма значение колко километра и пукането започва, след като изключа климатроника пукането продължава, прибирам колата в гаража на другия ден отивам изкарвам колата пукането го няма докато не включа климатроника. Освен да не го включвамGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
При вдигнат прозорец се чува много леко, а когато е на място при въртене на волана също се чува, но защо не го прави когато климатроника не е пускан. Възможно ли е да има някаква хлабина в окачването и от вибрациите на компресора на климатроника да се получава това нещоLast edited by Megadet; d.m.y г., 14:39.Alfa 166jtd,1999
Comment
-
Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщениеПри вдигнат прозорец се чува много леко, а когато е на място при въртене на волана също се чува, но защо не го прави когато климатроника не е пускан. Възможно ли е да има някаква хлабина в окачването и от вибрациите на компресора на климатроника да се получава това нещоGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеАко звукът е много рязък и силен, едно такова "Чак-чак", значи е климатроника и няма нищо страшно независимо, че се чува от ляво. Просто си въобразяваш, че е от колелото.Alfa 166jtd,1999
Comment
-
Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщениеНо защо пукането остава и след като изключа климатроникаGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеНе знам, но щом не ти се получава сутрин преди да си я подкарал сериозно, очевидно не е от окачването и колелото.Alfa 166jtd,1999
Comment
-
Погледни си тръбите дет минават от там.. реленца.. бушонченца.. кабелченца.. всичко което минава от там. Не съм запознат много с климатичната система, но така като говориш, че колата няма други проблеми освен тоя шум сигурно е нещо незначително... Надявам се да откриеш скоро какво е..
Toyota Camry 2.5i v6 1989 - Обсъжда се съдбата й
Alfa 156 SW 1.9 jtd 2002 - Горката мъченица
Comment
Comment